?>

BAŞKAN GÜLPINAR’A GALATASARAY’DAN SÜRPRİZ ZİYARET

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in “Süper Kupa Şanlıurfa’da oynansın” önerisinin ardından, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ı makamında ziyaret etti. Hatipoğlu, stadyumdaki teknik sorunlara rağmen finalin Şanlıurfa’da oynanması için kulüp olarak çaba gösterdiklerini belirtti. Ziyaretin sonunda Başkan Gülpınar’a Galatasaray forması hediye edildi.

GÜNDEM - 5 ay önce

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye BaşkanıMehmet Kasım Gülpınar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, Galatasaray yönetimininŞanlıurfa’ya büyük bir sempati beslediğini belirterek, daha önce Şanlıurfa’da oynanan ve yalnızca birdakika süren Süper Kupa finaline dikkat çekti. Hatipoğlu, söz konusu final için “Aslında yarım kalan birmaç değildi; biz o finali bir dakikada kazanıp kupayı almıştık. Ancak gönül isterdi ki Şanlıurfa halkınatam anlamıyla bir futbol şöleni sunabilelim. O günü telafi etmek isteriz” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’ın Süper Kupa Finali’nin yeniden Şanlıurfa’da oynanması yönünde iyi niyet ortayakoyduğunu belirten Hatipoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu ile yapılan görüşmelerden de bahsederekstadyumda yaşanan teknik problemlere vurgu yaptı. Özellikle Passolig sistemindeki aksaklıkların ciddibir engel olduğunu söyleyen Hatipoğlu, “Bu bir niyet. Olur ya da olmaz bilemiyoruz ama biz elimizdengeleni yapacağız. Zor bir süreç ama çabamız sürüyor” dedi.

BAŞKAN GÜLPINAR: “GÖNLÜMÜZ FİNALİN BURADA OYNANMASINI İSTER”Ziyarette konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar da, Galatasarayheyetine teşekkür ederek, Şanlıurfa’nın böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazır olduğunubelirtti. Gülpınar, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in açıklamasının ardından konuyu ciddiyealdıklarını ve hemen kulüpler ile federasyon nezdinde temaslara başladıklarını vurguladı.

Teknik sıkıntıların süreci zorlaştırdığını ifade eden Gülpınar, “Elbette finalin burada oynanmasını çokisteriz. Bahsettiğimiz, yıllar önce yaşanan ve adeta yarım kalmış hissi oluşturan o maçın ardındanŞanlıurfa halkı böyle bir finali fazlasıyla hak ediyor. Ancak teknik engeller sebebiyle şu an için çokmümkün görünmüyor. Buna rağmen çalışmalarımız ve girişimlerimiz devam ediyor. Son ana kadarbekleyip göreceğiz” dedi.

Ziyaret, samimi bir atmosferde gerçekleşirken, görüşmenin sonunda Galatasaray Sportif A.Ş. BaşkanVekili İbrahim Hatipoğlu tarafından Başkan Gülpınar’a Galatasaray forması hediye edildi. Gülpınar, bujestten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kulüp yönetimine teşekkür etti.

Haftanın Öne Çıkanları

KULİS.COM

2025-11-14 23:31 - GÜNDEM

Gaziantep’e dev bütçe! İşte Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin 2026 yılı bütçesi…

2025-11-11 20:19 - GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e tepki: Yalan makinası mısın, muhalefet lideri mi?

2025-11-16 00:14 - GÜNDEM

BAŞKAN GÜLPINAR, “MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ”NDE FİDAN DİKTİ

2025-11-11 15:23 - GÜNDEM

Donald Trump'ın konut projesi duyuruldu: 50 yıllık ipotek kredileri geliyor

2025-11-09 15:13 - Dünya

Play-off'u garantiledik! A Milli Futbol Takımı, Bulgaristan'ı iki golle yendi

2025-11-16 00:15 - SPOR

Fransız devi PSG, Osimhen için 150 milyon euro teklif etmeye hazırlanıyor iddiası

2025-11-09 15:09 - SPOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman'ı resmi törenle karşıladı

2025-11-13 17:16 - GÜNDEM

Orman Genel Müdürlüğü'nüe ait uçağın enkazına ulaşıldı: Pilotun şehit olduğu duyuruldu

2025-11-14 00:10 - GÜNDEM

ABD'de hükümet açılınca altın da yükselişini hızlandırdı

2025-11-13 17:10 - EKONOMİ

İlgili Haberler

Kahramanmaraş Otizm İçin Yürüdü; Mesajlar Gökyüzüne Bırakıldı

23:00 - GÜNDEM

Bedelli askerlik ücreti 417 bin liraya çıkarıldı

21:52 - GÜNDEM

RTÜK'ten yeni yönetmelik! Yayıncı kuruluşlar için süreç sadeleştirildi

23:49 - GÜNDEM

Türkiye’nin iklim haritası 60 yılda değişti

23:32 - GÜNDEM

Şahinbey Millet Camii'nde çocuk sesleri

23:31 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Kahramanmaraş Otizm İçin Yürüdü; Mesajlar Gökyüzüne Bırakıldı

23:00 - GÜNDEM

Bedelli askerlik ücreti 417 bin liraya çıkarıldı

21:52 - GÜNDEM

Dünya Kupası'nı kaçıracak en değerli futbolcular: Listede yok yok...

21:48 - SPOR

RTÜK'ten yeni yönetmelik! Yayıncı kuruluşlar için süreç sadeleştirildi

23:49 - GÜNDEM

Türkiye’nin iklim haritası 60 yılda değişti

23:32 - GÜNDEM