?>

BATTALGAZİ BELEDİYESİ GECE BOYU SAHADAYDI

Battalgazi Belediyesi ekipleri, kar yağışıyla birlikte ilçe genelinde gece boyunca sahada görev yaparak ulaşımda aksama yaşanmaması için yoğun mesai harcadı. Belediye Başkanı Bayram Taşkın da çalışmaları yerinde takip etti.

GÜNDEM - 3 ay önce

Malatya’da etkisini gösteren kar yağışıyla birlikte Battalgazi Belediyesi ekipleri, gecesaatlerinden itibaren ilçe genelinde karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürdü.Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, sahaya inerek yürütülen çalışmaları yerindeinceledi.

Ekipler, gece boyunca kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürürken, sabah saatlerinde deaynı tempoyla çalışmalarına devam etti. İlçe merkezinin yanı sıra Eski Malatya, kırsalmahalleler ve özellikle yüksek rakımlı bölgelerde yoğun bir çalışma yürütülürken, yayagüvenliğinin sağlanması amacıyla kaldırımlarda tuzlama ve temizlik çalışmaları da eş zamanlıolarak gerçekleştirildi. Gelinciktepe, Kaldırım, Bahçebaşı, Çamurlu, Merkez Beydağı veOrduzu gibi ağırlıklı olarak TOKİ konutlarının bulunduğu, rakım olarak daha yüksekkesimlerde ekiplerin sahada görev yaptığı; karın etkili olduğu bölgelerde ulaşımınaksamaması için gerekli tüm müdahalelerin gerçekleştirildiği bildirildi. Ayrıca çağrı merkezinegelen talepler doğrultusunda hasta nakilleri, yol açma ve tuzlama çalışmalarına anındamüdahale edildi. Ekiplerin koordineli çalışmasıyla herhangi bir olumsuzluğa mahal verilmedi.

Gece boyunca sahada olan Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Hükümet Konağıçevresinde görev yapan ekipleri ziyaret ederek sıcak çay ikramında bulundu. Kanalboyubölgesinde de çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Taşkın, gece saat 00.00’da AfetKoordinasyon Merkezi’nde bulunarak yürütülen çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi aldı.Sabah saatlerine kadar devam eden çalışmaları yakından takip eden Başkan Taşkın, “Gecegündüz demeden, 7/24 esasına göre çalışan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Hemşehrilerimizin günlük yaşamının aksamaması için ekiplerimiz sahada görevine devam ediyor ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Türkiye'de 2025 yılı böyle geçti: Yangınlar, vefatlar, dev projeler...

2025-12-31 23:51 - GÜNDEM

Gaziantep’te olası kar yağışı riskine karşı hazırlıklarını sürdürüyor! Teknik koordinasyon toplantıları yapıldı

2025-12-30 00:04 - Yaşam

Başkan Fırat Görgel: 2026 Kahramanmaraş’ın Her Alanda Güçlendiği Yıl Olacak

2025-12-31 23:53 - GÜNDEM

İran’da ekonomik kriz: Kur şoku sonrası halk sokağa indi

2025-12-30 14:26 - Dünya

Gaziantep Büyükşehir, 2025 Yılını Ulusal ve Uluslararası Alanda Ödüllerle Taçlandırdı

2026-01-04 13:42 - GÜNDEM

ABD’de tarihi yemin: Zohran Mamdani Kur’an-ı Kerim'e el basarak göreve başlayacak

2026-01-01 14:22 - Dünya

Devlet Bahçeli'den Maduro yorumu: 15 Temmuz ile birebir aynı

2026-01-04 13:47 - POLİTİKA

Benzin ve motorinin ÖTV tutarları yeniden belirlendi

2025-12-31 23:52 - EKONOMİ

Donald Trump'ın, Venezuela operasyonunu izlediği anlar paylaşıldı

2026-01-03 23:20 - Dünya

Devrik Esad rejimi Suriye parasından da silindi

2025-12-30 14:25 - Dünya

İlgili Haberler

Şanlıurfa'nın kurtuluşunun 106'ncı yılı coşkuyla kutlanacak

20:05 - GÜNDEM

AK Parti Kahramanmaraş Heyeti İçişleri Bakanı Çiftçi ile Bir Araya Geldi

21:17 - GÜNDEM

Kahramanmaraş Otizm İçin Yürüdü; Mesajlar Gökyüzüne Bırakıldı

23:00 - GÜNDEM

Bedelli askerlik ücreti 417 bin liraya çıkarıldı

21:52 - GÜNDEM

RTÜK'ten yeni yönetmelik! Yayıncı kuruluşlar için süreç sadeleştirildi

23:49 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Şanlıurfa'nın kurtuluşunun 106'ncı yılı coşkuyla kutlanacak

20:05 - GÜNDEM

Donald Trump'tan İran'a '48 saat' tehdidi: Hürmüz'ü açmazsa cehennemi yaşayacak

19:10 - Dünya

Cristiano Ronaldo'dan Besmele ile penaltı vuruşu

19:00 - SPOR

AK Parti Kahramanmaraş Heyeti İçişleri Bakanı Çiftçi ile Bir Araya Geldi

21:17 - GÜNDEM

Kalibaf'tan Trump'ın tehditlerine yanıt

20:51 - Dünya