?>

Silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın'ın geçen haftaki sözleri gündemde

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın'a silahlı saldırı düzenlendi. Akın, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada tehdit edildiğini duyurmuştu.

GÜNDEM - 9 ay önce

Fenerbahçe'nin ve Milli Takım'ın eski futbolcusu, yorumcu Serhat Akın, Beykoz'da katıldığı program çıkışı, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Ayağından yaralanan Akın, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Akın'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Bu arada, Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığınca saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

"ADAM TUTTULAR, BENİ İNDİRECEKLER"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla olayı duyuran Akın paylaşımında, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar. Son sözümüz Fenerbahçe." ifadelerini kullandı.

Öte yandan bu olayın ardından akıllara Serhat Akın'ın Sports Digitale ekranlarında söylediği sözler geldi.

Fenerbahçe’ye zarar verdiğini kimse söylemiyor. Bir tek söyleyen benim.Beni de dışladılar her yerden tamam mı! Seçimde destek istediler ilk önce. Baktılar satın alamıyorlar adam tuttular bana, şimdi beni indirecekler. Ya ben de topunuz diyorum. Bir fazlasını da ben tutacağım diyorum. İstediğinizi tutun diyorum. Ama şunu unutmasınlar. Onlara para verip tutanlar varsa ,bizim kız arkadaşımıza, karımıza laf ediyorlar karı diye. Onu da gerçek Fenerbahçe taraftarları zaten hakkını veriyor. Benim karıma kızıma da laf edenlerin ağzına tokatı patlatırım.

ACUN ILICALI'DAN MESAJ VAR

Saldırıdan sonra Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı paylaştığı mesajda, "Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyorum, kendisine acil şifalar diliyorum." diye yazdı.

FENERBAHÇE KULÜBÜ DE AÇIKLAMA YAPTI

Fenerbahçe'den de saldırıya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, "Eski futbolcumuz Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Faillerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Haftanın Öne Çıkanları

İsrail'den Beyrut'ta Hedefli Saldırı

2024-09-24 16:59 - Dünya

Şahinbey Belediyesi Çiftçilere 2 Bin Ton Arpa ve Gübre Desteği Sağladı

2024-09-24 23:10 - GÜNDEM

İbrahim Saraçoğlu ısrarla öneriyor!

2024-09-21 18:52 - Sağlık

İran'dan gövde gösterisi: Yeni balistik füzesini sergiledi

2024-09-21 15:46 - GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan BM'de 'Dünya 5'ten büyüktür' sözünü yineledi

2024-09-24 22:51 - GÜNDEM

Rusya'da bulunan TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan bomba dolar mesajı

2024-09-24 17:12 - EKONOMİ

Lübnan'dan binlerce kişi Suriye'ye göç ediyor

2024-09-26 17:26 - GÜNDEM

BM Genel Kurulu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hitabı sırasında İsrail sıraları

2024-09-24 22:43 - GÜNDEM

Benzine 1,20 TL zam bekleniyor: Salı günü pompaya yansıyacak

2024-09-21 15:25 - EKONOMİ

Türkiye'de bir ilk! 120 bin TL'ye aldığı arsada paha biçilemez bir eser buldu

2024-09-24 17:09 - GÜNDEM

İlgili Haberler

BAŞKAN AKPINAR’DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

23:19 - GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında güvenlik zirvesi

23:03 - GÜNDEM

Özgür Özel: İzinden gidilecek iki Mustafa var, biri Peygamberimiz diğeri Atatürk

22:35 - GÜNDEM

İran'ın füzeleri Tel Aviv ve diğer İsrail kentlerine hasar verdi

22:32 - GÜNDEM

İran-İsrail gerilimi, akaryakıt zamlarına yansıyacak

22:29 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

İran'ın İsrail'e attığı füzelerin etkisi görüntülendi

15:25 - Dünya

Donald Trump, İsrail'in ABD'yi savaşa dahil etme talebini reddetti

14:54 - Dünya

İsrail Savunma Bakanı: Tahran yanıyor

14:53 - Dünya

İran'dan İsrail'e yeni füze saldırıları başlatıldı

14:47 - Dünya

Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde mezuniyet coşkusu

00:13 - Eğitim