?>

Beşiktaş başkanı Nevzat Demir'i bastı. Futbolculara ültimatom verdi

Başkanlığı sonrası ilk kez Ümraniye'ye giden Hasan Arat Fernando Santos ve futbolcularla görüştü.

SPOR - 1 yıl önce

Son olarak Süper Lig’de Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş’ta başkan Hasan Arat seçildiği tarihten bu yana ilk kez bugün Ümraniye’ye gitti.,

"ÖDEMELERİNİZİ YAPAR YOLLARI AYIRIRIZ"

Burada futbolcularla bir toplantı yapan Hasan Arat, takıma İngilizce olarak yaptığı konuşmada “sahada mücadele vermeyecekseniz, Beşiktaş taraftarının istediği futbolu oynamayacaksanız, mücadele etmeyecekseniz, aklınızda transferden başka bir şey olmayacaksa hemen şimdi bu kapıdan çıkıp gidebilirsiniz. Ödemelerinizi yapar yolları ayırırız” dedi.

Siyah-beyazlı taraftarların sahada her şeyini ortaya koyan bir takım görmek istediğini belirten Hasan Arat bunu yapmayan futbolcuları kabul etmeyeceğini ifade etti.

Beşiktaş taraftarının en önemli özelliği tutkusudur diyen Arat sahada savaşan, terini son damlasına kadar akıtan oyuncusuna sahip çıkar mesajını verdi.

"MUTLAKA ALMAMIZ GEREKİYOR"

Bir an olsun vazgeçmeyen genç futbolcuları ile gurur duyduğunu aktaran Hasan Arat deneyimli futbolculardan onları desteklemesini isterken kaptanlarında daha fazla sorumluluk alması gerektiğini belirtti. Arat konuşmasında ayrıca “Avrupa’ya mutlaka gitmemiz gerekir. Türkiye Kupası tek hedefimizdir. Mutlaka almamız gerekiyor. Bunun için sahada savaşacak, sonuna kadar mücadele edeceksiniz. Maç sonunda taraftarımız üzgün ve mutsuzken, gülen, rahat davranan, durumu kabullenen, Samsunspor ve Ankaragücü maçlarında geri çekilen, mücadele etmeyen, yardımlaşmayan, formasını sonuna kadar ıslatmayan oyuncu görmek istemiyorum” dedi.

SONUÇLARI AĞIR OLACAK

Portekizli teknik direktör Fernando Santos ile de bir araya gelen Hasan Arat görüşmede taraftarın duyduğu rahatsızlığı ifade ederek kötü oyunun hesabını sordu ve derhal toparlanmaları gerektiğini söyledi. Takımın kötü gitmeye devam etmesi halinde ise sonuçlarının ağır olacağı mesajını verdi.

OYUNCULARLA TEK TEK BAYRAMLAŞTI

Yapılan gergin toplantının ardından oyuncuların yanına giden Hasan Arat geçen Paskalya ve gelen Ramazan Bayramı nedeniyle tek tek bayramlaştı.

Haftanın Öne Çıkanları

Ereğli'nin yeni Belediye Başkanı Ümit Akpınar oldu.

2024-04-01 17:24 - -

Yeniden Refah Partisi'nde istifa depremi

2024-04-01 18:50 - -

Ereğli Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu oyunu kullandı!

2024-03-31 10:48 - -

Karapınar’da pikap devrildi! 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı

2024-04-03 08:56 - -

İşte Konya’nın ilçelerinde seçimi kazanan partiler

2024-04-01 00:33 - GÜNDEM

Domatesi 250 TL’ye yersiniz. Türkiye'ye son uyarı yapıldı

2024-04-05 19:52 - EKONOMİ

Başkan Altay’dan seçim sonuçlarına ilişkin ilk açıklama

2024-04-01 01:21 - -

Konya’da polisi görünce kaçtı, nedeni yakalanınca ortaya çıktı

2024-04-05 18:29 - -

Konya'da ağaç budamaya giden kişi ölü bulundu

2024-04-03 09:09 - -

Konya’da MHP 1 ilçede kazanabildi

2024-04-01 00:40 - -

İlgili Haberler

2. Uluslararası Kahramanmaraş Bisiklet Yarışması Start Aldı

15:09 - SPOR

Spor Bilimleri Fakültesi Mezunları Bir Araya Geldi

22:32 - SPOR

Galatasaray, Victor Osimhen'e süre verdi

22:10 - SPOR

Galatasaray'ın Leroy Sane transferi Avrupa'da gündem oldu

16:48 - SPOR

Leroy Sane: Birçok teklif aldım

16:45 - SPOR

Günün Manşetleri

ŞANLIURFA’DA GELECEĞİN YAZILIMCILARI YETİŞİYOR

22:29 - GÜNDEM

İstanbul ve Ankara dahil 14 il için yağış uyarısı

22:28 - Yaşam

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze çıkışı: Bebeklerin öldürülmesine kimse sessiz kalmamalı

22:26 - GÜNDEM

Ehliyet yenileme süresi uzatıldı

22:24 - GÜNDEM

Açlık Gazze'de çocuk ve gençlerin kabusu oldu

22:22 - Dünya