?>

Konya’da MHP 1 ilçede kazanabildi

Konya’da Cumhur İttifakı ortaklarından MHP, adaylarının yarıştığı 6 ilçeden birinde seçimi kazabildi. Akören Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı İsmail Arslan galibiyetini ilan eden tek MHP’li isim oldu.

- - 2 yıl önce

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Konya’da Cumhur İttifakı ortaklarından MHP 6 ilçede aday gösterdi.

Bu ilçeler; Akören, Çumra, Doğanhisar, Emirgazi, Ereğli ve Halkapınar oldu. Vatandaşlar sandık başına gitti ve kendilerini 5 yıl boyunca temsil edecek yeni dönem idarecilerini seçti.

Kesin olmayan sonuçlara göre MHP’nin Konya’da galibiyet ilan ettiği tek ilçe Akören oldu.

Çumra, Doğanhisar ve Emirgazi’de YRP, Ereğli’de CHP, Halkapınar’da ise BBP’nin adayları ipi göğüsledi.

AKÖREN’DE KUTLAMA YAPILIYOR

Akören’de Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP’nin destekçileri kutlamalara başladı. İlçede İsmail Arslan’ın yeniden Akören Belediye Başkanı seçilmesi kutlanıyor.

İSMAİL ARSLAN KİMDİR?

1971 yılında Konya’nın Akören ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Akören'de tamamladı. İş hayatına 1991 yılında Etibank Genel Müdürlüğünde Bilecik ilinde memur olarak başladı. Askerlik görevini Nevşehir'de jandarma çavuş olarak yaptıktan sonra 1997 yılında Seydişehir Ziraat Bankasına şef yardımcısı olarak atandı. 2001 yılında Konya Tarım İl Müdürlüğünde Muhasebe biriminde çalıştı. Ara verdiği eğitimine devam ederek Selçuk Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Elektrik bölümünden mezun oldu. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. Akörenliler Derneğinde 2 yıl muhasip olarak ve Akören Dergisinde de yayın kurul üyesi olarak görev yaptı. 2005 yılında Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde ve Selçuk Üniversitesi Selçuk Tıp Fakültesinde Döner Sermaye İşletme Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde Mali İşler ve Muhasebe Sorumlusu olarak çalışmakta iken istifa ederek Belediye Başkan Adayı oldu.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Akören Belediye Başkanlığına seçildi. İsmail Arslan, 31 Mart 2024 yılında yapılacak seçimlerde yeniden MHP’nin Akören İlçe Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. 2024 seçimlerinde yeniden seçilen Arslan evli ve iki çocuk babası.

HABERDAİRESİ

Haftanın Öne Çıkanları

Türkiye Yeniden Refah’ın Konya Büyükşehir adayını konuşuyor! İddialar Doğruysa durum çok vahim.

2024-03-26 18:07 - -

Zeki Dumlu'dan Özkan Özgüvene: Alacağım Oylarla Seni Başkan Yaptırmayacağım

2024-03-27 01:44 - -

Ereğli Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu oyunu kullandı!

2024-03-31 10:48 - -

İşte Konya’nın ilçelerinde seçimi kazanan partiler

2024-04-01 00:33 - GÜNDEM

Ereğli'de aranan 24 kişi yakalandı

2024-03-26 15:15 - -

Konya’da MHP 1 ilçede kazanabildi

2024-04-01 00:40 - -

MHP Konya Milletvekili Konur Alp Koçak Halkapınar’da

2024-03-29 13:24 - -

Ereğli'de 247 bin 500 dekar tarım arazisi modern sulamaya kavuşacak

2024-03-29 13:11 - -

Erzurumlular Derneğinden Başkan Oprukçu'ya Tam Destek

2024-03-25 23:29 - -

Skandal İddialar İftira çıktı !

2024-03-26 16:29 - -

İlgili Haberler

Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi

13:19 - -

Konya’da pancar çiftçisinin beklediği haber geldi

10:47 - -

Başkan Altay: Anne, fedakarlığın vücut bulmuş halidir

16:42 - -

Konya’da öğretmenler yarın derse girmeyecek

14:32 - -

İl dışından geldiği Konya’da 14 marketten yüzlerce ürün çaldı

13:24 - -

Günün Manşetleri

ATIKTAN SANATA SERGİSİNE YOĞUN İLGİ

14:00 - GÜNDEM

Bakan Şimşek: Benim vergi silmek gibi bir yetkim yok

13:24 - GÜNDEM

ABD'den Gazze'de ateşkesi ihlal eden İsrail'e sert tepki

13:19 - Dünya

Gaziantep’in şampiyonlarından Başkan Şahin’e ziyaret! Kazandıkları kupalar hakkında bilgi verdiler…

22:01 - SPOR

Gaziantep'in tescilli lezzeti beyran dünya lezzetlerini solladı! Dünyanın en iyi 2'inci yemeği seçildi

20:38 - GÜNDEM