?>

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "boykot" ve "terörsüz Türkiye" mesajı

Özgür Özel'in boykot çağrısına ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkenin aleyhine kampanya sürdürenleri benim milletim affetmiyor. Tam aksine daha fazla alışveriş yapıyor" dedi. Cumhurbaşkanı, terörsüz Türkiye sürecine ilişkin ise "Planladığımız gibi gitmekte" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM - 1 yıl önce

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mesaisine, İstanbul'da devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğle saatlerinde Üsküdar Kısıklı'daki konutundan Hz. Ali Camii'ne geçti.

Burada cuma namazını kılan ve çıkışta vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Özgür Özel'in 2 Nisan'da yaptığı boykot çağrısı ve terörsüz Türkiye'ye ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı, önemli değerlendirmeler yaptı.

Boykot çağrısının amacına ulaşmadığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2 Nisan'da alışveriş merkezlerinin daha kalabalık olduğunu söyledi.

Terörsüz Türkiye sürecine ilişkin ise sorunsuz ve planladığı gibi ilerlediğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle devam etti:

"MİLLETİN ALEYHİNE KAMPANYA YÜRÜTENLERİ, BENİM MİLLETİM AFFETMİYOR"

(Boykot çağrısı) Bunları sizler zaten en az benim kadar yaşadınız. Ve onlar 2 Nisan'ı bu noktada tarih olarak ilan ettiler. Ama 2 Nisan'da gördüğünüz gibi alışveriş merkezleri onların dediği gibi olmadı. Tam aksi, alışveriş merkezleri çok daha hareketli bir süreç geçirdi.Örneğin, 25'te 29,7 gibi bir oran söz konusuyken, şu andaki bu süreçte bu oran 28'e tırmandı. Bu da tabii bir şeyi gösteriyor. Demek ki bu ülkenin aleyhine kampanya sürdürenleri, ekonomide bu milletin aleyhine kampanya sürdürenleri benim milletim affetmiyor. Tam aksine daha fazla alışveriş yapıyor.

"MİLLETİM YERLİ DURUŞUN NE OLDUĞUNU GÖSTERDİ"

Hatta dün bir yere misafirliğe gittim. Çok enteresan. Dedi ki, bütün şu anda fabrikamın araç gereçlerini hepsini seferber ettim. Gideceksiniz çeyrek deponuz da varsa bugün bu alışverişi yapın. Ve bütün araçların, gereçlerin hepsinin depolarını fullleyin. 3'ünden itibaren bu şekilde mesaiye gelin. Bu bir şeyi gösteriyor. Bu nedir? Milli, yerli bir duruşun ne olduğunu göstermektir. Ben milletimin bu şekilde duran her ferdine şahsım adına, milletim adına çok teşekkür ediyorum.

"TERÖRSÜZ TÜRKİYE SÜRECİ İLERLİYOR"

Terörsüz Türkiye ile ilgili sürecin planlandığı şekilde yürüdüğünü dile getiren Erdoğan, şekilde "Herhangi bir sıkıntı söz konusu değil. Gelişmeler her geçen gün ülkemizin lehine, bölgemizin lehine ve daha sağlıklı bir yapı... Yani şu son CHP'nin teröre yönelik attığı adımlar sizleri aldatmasın. Böyle bir şey Türkiye'de zaten söz konusu değil.

Haftanın Öne Çıkanları

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Ramazan Bayramı vesilesiyle vatandaşlarla bir araya geldi.

2025-03-31 18:30 - GÜNDEM

Bakanlık açıkladı! Bu marka çay yerine gıda boyası içiriyor

2025-04-02 19:50 - GÜNDEM

iPone kullanıcılarını sevindiren haber! Whatsapp'ta artık bunu yapabileceksiniz

2025-04-02 23:05 - Teknoloji

Carlo Ancelotti, Arda Güler'in oyunundan memnun

2025-03-31 01:03 - SPOR

Türkiye Kupası'ndaki derbiyi yönetecek hakem açıklandı

2025-03-31 18:13 - SPOR

Galatasaray, Fenerbahçe'yi kupanın dışına itti

2025-04-02 23:10 - SPOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "boykot" ve "terörsüz Türkiye" mesajı

2025-04-04 19:34 - GÜNDEM

Başkan Görgel’den Güvenlik Güçlerine Bayram Ziyareti

2025-03-31 17:03 - GÜNDEM

AK PARTİ GAZİANTEP’TEN BOYKOT ÇAĞRILARINA NET YANIT: “MİLLİ FİRMALARIMIZIN YANINDAYIZ!”

2025-04-03 19:57 - GÜNDEM

Beşiktaş'ın Galatasaray derbisi primi belli oldu

2025-03-31 18:10 - SPOR

İlgili Haberler

70 bin liralık burun ameliyatı ölümle bitti! Sapa sağlam girdi, cenazesi çıktı

23:05 - GÜNDEM

Kapı önüne ayakkabı bırakanlar dikkat: Eviniz elinizden gidebilir

20:50 - GÜNDEM

Hakim ve savcıların terfi kuralları sil baştan: Yüzde 80 şartı getirildi

13:34 - GÜNDEM

Sumud Filosu: 18 Türk aktivist alıkonuldu

13:31 - GÜNDEM

FIRAT’TAN İSRAİL’İN BARBARLIĞINA TEPKİ

13:27 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Kan dolaşımını bile... Uçakta sakın bacak bacak üstüne atmayın! Bedeli ağır olabilir…

23:07 - Sağlık

70 bin liralık burun ameliyatı ölümle bitti! Sapa sağlam girdi, cenazesi çıktı

23:05 - GÜNDEM

Kapı önüne ayakkabı bırakanlar dikkat: Eviniz elinizden gidebilir

20:50 - GÜNDEM

Hakim ve savcıların terfi kuralları sil baştan: Yüzde 80 şartı getirildi

13:34 - GÜNDEM

Sumud Filosu: 18 Türk aktivist alıkonuldu

13:31 - GÜNDEM