?>

İsmail Güler: Umut Yılmaz popülizm yapıyor.

Sosyal Medya Hesabından açıklama da bulunan AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı İsmail Güler; “Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, Gaziantep Üniversitesi’nde gecenin geç saatlerinde güvenlik görevlisinin kendi inisiyatifiyle aldığı basit bir güvenlik tedbirini sanki bir krizmiş gibi sosyal medyaya taşıması, kamu görevinde olması gereken ciddiyetle bağdaşmamaktadır ifadelerini kullandı.

GÜNDEM - 2 yıl önce

Gece vakti sadece güvenlik önlemi olarak kampüse alınmayan bir kontrol aracının, üniversitenin belediye hizmetlerine engel olduğu şeklinde kamuoyuna yansıtılması, yanıltıcı ve provokatif bir yaklaşımdır. Belediye başkanının bu olay üzerinden ‘mağduriyet’ yaratma çabası, yalnızca Gaziantep Üniversitesi’ni haksız bir hedef haline getirmekle kalmıyor, aynı zamanda halkı da yanlış bilgilendiriyor. 

 Kamu görevlilerinin görevi; gerçekleri çarpıtarak değil, halkı doğru bilgilendirerek ve sorunları diyalogla çözerek toplumda güven inşa etmektir. Ancak görüyoruz ki, Sayın Yılmaz popülarite arayışı uğruna bu sorumluluğu göz ardı etmektedir. Şehitkamil halkı, sosyal medya üzerinden yapılan şovlardan ziyade somut çözümler beklemektedir. Üniversiteye yönelik bu yapay kriz, yalnızca bireysel bir popülerlik arayışının tezahürüdür. Halkımıza yanlış bilgi vererek yaratılmak istenen bu suni algının ne üniversitemize ne de hemşehrilerimize bir faydası vardır. Belediye başkanının bu yanlı ve önyargılı tavrı, hem temsil ettiği makamın saygınlığına hem de toplumun güvenine zarar vermektedir.” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 Ekim'de binlerce yıllık bir devlet, yeniden yükseldi

2024-10-29 23:01 - Yaşam

Salim Ensarioğlu’dan Bahçeli’ye destek, Erdoğan’a ‘Barışı inşa edecek lider ol’ çağrısı

2024-11-04 00:00 - POLİTİKA

İsmail Güler: Umut Yılmaz popülizm yapıyor.

2024-11-05 22:08 - GÜNDEM

GAZİANTEP'TE YAN BAKTIN KAVGASI KANLI BİTTİ!

2024-10-30 23:23 - ASAYİŞ

GAZİANTEP’TE ALACAK VERECEK TARTIŞMASI KANLI BİTTİ

2024-11-02 21:54 - ASAYİŞ

Nikos Hristodulidis Türkiye'yi Biden'a şikayet etti

2024-10-31 14:09 - Dünya

Kartal'da çöp dağları arasında yaşayanlar tepkili: 'Temiz çevre istiyoruz'

2024-11-03 22:40 - Yaşam

Galatasaray dev derbide Beşiktaş'ı 2 golle geçti

2024-10-29 23:27 - SPOR

Dülük Tüneli ile zaman ve yakıttan tasarruf sağlanacak

2024-10-30 23:47 - Yaşam

İran: İsrail rejimine verilecek yanıt hakkında nihai karar alındı

2024-11-02 21:05 - Dünya

İlgili Haberler

CHP'de 9 vekilin ihracı istendi

18:18 - GÜNDEM

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR EV SAHİPLİĞİNDE TÜRKİYE-SURİYE TİCARİ İLİŞKİLERİ, KENT EKONOMİLERİ ZİRVESİ’NDE ELE ALINDI

17:51 - GÜNDEM

Nuri Karahasanoğlu’ndan Özgür Özel ve haydutlarına sert tepki: Akit, bir avuç eşkıyanın susturabileceği bir medya değildir!

22:16 - GÜNDEM

CHP'lilerin TBMM önünde slogan kavgası

14:36 - GÜNDEM

Büyükçekmece'de sahne alan düğün şarkıcısı, ezana tahammül edemedi

16:02 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

İran'dan 'Hürmüz tüm ticari gemilere derhal açılacak' mesajı

18:20 - Dünya

ABD Başkanı Trump: İran müzakere konusunda geç kaldı, bunun bedelini ödeyecekler

18:31 - Dünya

LGS hazırlıkları başladı: Cuma günü okullar tatil edildi

18:28 - Eğitim

CHP'de 9 vekilin ihracı istendi

18:18 - GÜNDEM

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR EV SAHİPLİĞİNDE TÜRKİYE-SURİYE TİCARİ İLİŞKİLERİ, KENT EKONOMİLERİ ZİRVESİ’NDE ELE ALINDI

17:51 - GÜNDEM