?>

Malatya Büyükşehir Belediyesi Akçadağ'da grup yolunu yeniliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerdeki eski ve tahrip yolları bir bir yenileyerek yol akslarını güçlendirip trafiğe uygun hale getiriyor.

Yaşam - 5 ay önce

Akçadağ ilçesi Sahilköy ve Gölpınar Mahallelerini birbirine bağlayan 6 kilometrelik grup yolunda çalışmalar devam ediyor.

İlk etapta altyapı çalışmaları yapılan yolda büzler gerekli yerlere konuşlandırılarak şarampoller temizlendi. Akabinde serme ve sıkıştırma çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, bu işlemlerin ardından asfaltlama çalışmalarına başlayacak.

Gölpınar Mahallesi sakinlerinin yol sorununu dile getiren Akçadağ Gölpınar Mahallesi Muhtarı Memet Güngör, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin bu soruna neşter vurduğunu belirterek, "Büyükşehir Belediyemiz tarafından mahallemizin yolu yenileniyor. Şu anda da ekipler sahada ve titizlikle çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, olumsuz hava şartlarına rağmen yaklaşık 20 gündür yolumuzu konforlu hale getirmek için çalışıyor. Eski yolumuz hem dar hem de tahrip olması nedeniyle gerçekten sürücüleri zor durumda bırakıyordu. Büyükşehir Belediyemizin hummalı yol çalışmaları neticesinde dar olan yolumuz, çift şeritli hale geldi. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sami Er olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlara mahallem ve şahsım adına çok teşekkür ederim." dedi. 

Mahalle sakini Çetin Gökçe ise mahalle yolunun genişletildiğini belirterek "Mevcut yolumuzda bir araba geçerken bir araba beklemek durumunda kalıyordu. Şimdi ise yolumuz genişletildi ve iki araba yan yana rahatlıkla geçebilir. Artık trafik akışımızda aksama olmayacak çünkü yollarımız düzeldi. Mahallemizin yolunda kimin emeği geçmişse Allah razı olsun. Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’e çok çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

18 Yaşındaki genç hayatına son verdi

2026-04-17 22:28 - GÜNDEM

Kahramanmaraş'ta okula silahlı saldırı: 3 bakan bölgeye gidiyor

2026-04-15 15:48 - GÜNDEM

DEM PARTİLİ BELEDİYEDEN "DİL ANKETİ " SKANDALI

2026-04-18 21:04 - GÜNDEM

Kahramanmaraş'ta bir okula silahlı saldırı düzenlendi: 4 kişi hayatını kaybetti

2026-04-15 15:46 - GÜNDEM

Hürmüz Boğazı açıldı: Altın 7 binin üzerine çıktı

2026-04-17 21:06 - EKONOMİ

Kahramanmaraş'ta eğitime iki gün ara verildi

2026-04-15 20:45 - GÜNDEM

Gözler hep gökyüzünde iken... Uçaklar neden genellikle beyaz olur? Görünüşe göre 7 sebebi var

2026-04-17 21:51 - Yaşam

Yeditepe Üniversitesi Gaziantep’te basın mensuplarıyla buluştu

2026-04-21 19:07 - GÜNDEM

Meteorolojiden uyarı: Sıcaklıklar artacak, toz taşınımı görülecek

2026-04-15 15:51 - GÜNDEM

İran, Hürmüz Boğazı'nı bir kez daha kapattı

2026-04-18 21:09 - Dünya

İlgili Haberler

HALİLİYE BELEDİYESİ KENDİ ÜRETİYOR, KAYNAKLARINI VERİMLİ KULLANIYOR

14:51 - Yaşam

Kene sorununa kökten çözüm! Avcı keklikler doğaya salındı

22:51 - Yaşam

Ülke genelinde sıcaklık değerleri artışa geçiyor: Bazı illerde yağmur görülecek

13:05 - Yaşam

Yağışlı hava etkisini yitiriyor: Yeni haftada sıcaklıklar artacak

14:16 - Yaşam

Şanlıurfa’da çocuklara sanat ve eğlence dolu şenlik

18:41 - Yaşam

Günün Manşetleri

Gaziantep'te 500 kilo ciğer ve et imha edildi, işletme mühürlendi

21:54 - GÜNDEM

ATM’lerde bir devir resmen kapandı: Nakit çekmek isteyenlerin paraları yutulmaya başlandı

21:52 - GÜNDEM

Sakın bunu yapmayın! Her gün yapay zeka ile konuşanlar dikkat

12:59 - GÜNDEM

Şehri istila edip herkese saldırmaya başlayınca vur izni çıktı! Kargalara silahlı operasyon...

23:26 - Dünya

Kahramanmaraş’ın Peynir Hazinesi Festivalde Ziyaretçilerle Buluştu

23:15 - GÜNDEM