?>

Mustafa Ceceli, Fuar Akşamını Şenliğe Çevirdi

Geleneksel Ağustos Fuarı’nda sahne alan Mustafa Ceceli, en sevilen parçalarını Kahramanmaraşlı müzikseverler için seslendirdi. Geniş repertuvarı, samimi sohbeti ve enerjisiyle gönülleri fetheden Mustafa Ceceli, fuar tarihine damga vuran konserlerden birine imza attı.

GÜNDEM - 9 ay önce

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Geleneksel Ağustos Fuarı müzik dolu bir geceyedaha ev sahipliği yaptı. Türk pop müziğinin sevilen ismi Mustafa Ceceli, Cumartesi akşamıKAFUM’da sahne alarak binlerce müziksevere unutulmaz anlar yaşattı. Alana akın edenhayranlarıyla buluşan Ceceli, sevilen şarkılarından oluşan geniş repertuvarıyla dinleyicilereadeta müzik ziyafeti sundu. “Salıncak”, “Rüzgar”, “Leyla Mecnun”, “Öptüm Nefesinden”,“Bedel”, “Rastgele”, “Maşallah” ve “İlle de Aşk” gibi hit parçalarını seslendiren sanatçı,performansıyla büyük beğeni topladı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Ceceli, konserinfinalinde hareketli oyun havalarıyla tempoyu doruğa çıkardı. KAFUM’u adeta bir şenlikalanına çeviren sanatçıya, vatandaşlar hem coşkulu alkışlarıyla hem de halaylarla eşlik etti.Kahramanmaraşlı müzikseverler, sanatçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederekKAFUM’u dev bir koroya dönüştürdü. Geniş repertuvarı, samimi sohbeti ve enerjisiylegönülleri fetheden Mustafa Ceceli, fuar tarihine damga vuran konserlerden birine imza attı.

“Kahramanmaraş’ın Gönlümde Ayrı Bir Yeri Var”

Konser öncesinde açıklamalarda bulunan Mustafa Ceceli, Kahramanmaraş’a olan sevgisinidile getirdi. Sanatçı, “Daha önce de Kahramanmaraş’a birkaç defa gelmiştim. 6 Şubatdepremleri tabi bizleri çok üzdü. Kahramanmaraş’ı ve civar şehirleri yıkan bu deprem bizleride çok yaraladı. Ancak şimdi toparlandığını görmek mutluluk verici. Bugün birkaç yerigörmek nasip oldu ve toparlandığına şahit oldum. Tabi Kahramanmaraş deyince aklımızagastronomisi de geliyor. Bugün o lezzetleri bir kez daha tatma imkânım oldu. Özellikledondurmaya bayılıyorum. Kahramanmaraş’ın gönlümde her zaman ayrı bir yeri var. Bugün debu konserde Kahramanmaraşlılar için şarkılarımızı söyleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

KONUKOĞLU AİLESİ VERGİ REKORTMENLERİ LİSTESİNDE

2025-08-20 21:06 - GÜNDEM

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun vatandaşlar için yaptığı sosyal konut projesinin ihalesinin yapıldığı müjdesini verdi.

2025-08-22 22:58 - GÜNDEM

ASRİAD Gaziantep’te Genel Kurul Heyecanı: Suat Bozkurt Yeniden Başkan Seçildi

2025-08-20 21:30 - GÜNDEM

Mustafa Ceceli, Fuar Akşamını Şenliğe Çevirdi

2025-08-24 23:31 - GÜNDEM

ŞAHİNBEY’DE MEZUNİYET COŞKUSU

2025-08-20 21:39 - Eğitim

BAŞKAN AKPINAR, BAYDEMİRLİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

2025-08-18 00:24 - GÜNDEM

DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ULAŞIM ALTYAPISINI GÜÇLENDİRİYOR

2025-08-23 21:44 - GÜNDEM

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN YENİ EVLENECEK ÇİFTLERE EŞYA DESTEĞİ VERİLDİ

2025-08-22 23:35 - GÜNDEM

ZİNCİR MARKETLERDE TARİHİ GEÇMİŞ ÜRÜNLERE EL KONULDU

2025-08-22 21:59 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Diyanet açıkladı: İl il bayram namazı saatleri

23:07 - GÜNDEM

Enfes kahveler...

22:50 - GÜNDEM

Erdemli Belediyesi Sosyal Yardım Merkezi Açıldı

20:14 - GÜNDEM

DRONE DESTEKLİ KURBAN YAKALAMA TİMİ GÖREVE HAZIR!

20:09 - GÜNDEM

HALİLİYE BELEDİYESİ BAYRAMA HAZIR: 674 PERSONEL GÖREV YAPACAK

20:05 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Diyanet açıkladı: İl il bayram namazı saatleri

23:07 - GÜNDEM

Mekke'de aşırı sıcaklar nedeniyle serinletme noktaları kuruldu

23:06 - Dünya

Enfes kahveler...

22:50 - GÜNDEM

Siyonist vahşet ateşkes tanımıyor! Lübnan’da can kaybı 3 bin 42'ye yükseldi

19:23 - Dünya

A Milli Futbol Takımı'nın Dünya Kupası geniş kadrosu belli oldu

19:46 - GÜNDEM