?>

BOZKUŞ’TAN ÖĞRENCİLERİ ISITAN DESTEK

MÜSİAD Diyarbakır geçen yıl olduğu gibi bu yılda Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından yürütülen İnci projesi kapsamında 7 İlçedeki öğrencilere 1 mont ve 1 bot desteğinde bulundu.

GÜNDEM - 2 yıl önce

MÜSİAD Diyarbakır Başkanı Mehmet Bozkuş, yaptığı açıklamada, İlMilli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan 'İnci Projesine paydaşlık ettiklerinibelirtti.' Başkan Bozkuş Proje kapsamında, 7 ilçemizdeki ilkokul, ortaokul velisedeki kardeşlerimize 1 mont ve 1 bot hediye ettiklerini belirten Bozkuş,her zaman belirtiğim üzere Bizler Paylaştıkça Büyüyen Bir aileyiz. Bu kış soğukgünlerinde eğer ki bir evladımızın bir kardeşimizin bile gönlünü ısıtabildiysekne mutlu bizlere.Bozkuş, Şüphesiz insan için hayatta en önemli görev, en büyük eser başkaları için ne yaptıklarımızdır, insanlığa ne kadar hizmet ettiğimiz ve insanlara ne kadar faydalı olduğumuzdur. Bir insanın geride bırakmış olduğu en büyük sermaye yapmış olduğu iyilikleridir. 

Herkesin gücü nispetinde öğrencilere yardım etmesi gerektiğini belirten Bozkuş,bunlar bizim geleceğimiz bunlar yarının aydınları herkes bu işin  ucundan tutarsa ne teröre bulaşır,ne uyuşturucuya bulaşır,ne de yanlış yollara giderler. Bizler bu yavrularımıza sahip çıkarsak vatanına milletine ülkewsine bir fert olarak yetişir dedi. Öğrenciler ise kendilerine kışlık ayakkabı ve mont hediye eden Bozkuş'a teşekkür ettiler.

Mehmet Bozkuş projeden dolayı Vali Murat Zorluoğlu, Milli Eğitim İlMüdürü Murat Küçükali ,Proje Sorumlusu Yahya Kamçı ‘ya ve emeği geçenherkese teşekkür etti.

Haftanın Öne Çıkanları

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran yeni asgari ücreti beğendi

2024-12-25 14:01 - EKONOMİ

ÜNVERDİ; ANTEP SAVUNMASIYLA TARİH YAZAN ŞANLI ECDADIMIZIN YOLUNDA YÜRÜMEYE DEVAM EDİYORUZ”

2024-12-25 12:51 - GÜNDEM

Gaziantep Üniversitesi’nin yeni Rektörü Prof. Dr. Sait Mesut Doğan kimdir?

2024-12-23 23:38 - GÜNDEM

BOZKUŞ’TAN ÖĞRENCİLERİ ISITAN DESTEK

2024-12-25 22:55 - GÜNDEM

Altunkaya’nın Çifte Ödül Gururu

2024-12-22 18:08 - GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yabancı düşmanlığı yapanlara Sednaya Hapishanesi göndermesi

2024-12-20 23:36 - GÜNDEM

2025 yılı asgari ücreti belli oldu

2024-12-24 23:45 - EKONOMİ

BAŞKAN TAHMAZOĞLU, YERLİ MALI HAFTASI’NDA MİNİKLERLE BULUŞTU

2024-12-23 22:52 - GÜNDEM

Gaziantep OSB Başkanı Cengiz Şimşek: "Gaziantep Savunması, tarihin akışını değiştirdi"

2024-12-23 22:09 - GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye halkına mektup

2024-12-20 23:52 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Şahinbey’den çiftçilere 53 milyon fide desteği

19:18 - GÜNDEM

AK Parti Kahramanmaraş Heyetinden Ankara’da Önemli Temaslar

12:13 - GÜNDEM

Çerçeve yasa Genel Kurul'da: Yasalaşması öngörülüyor

15:53 - GÜNDEM

Kahramanmaraş’ta Ulaşıma 225 Milyon TL’lik Dev Yatırım

15:35 - GÜNDEM

Kahramanmaraş’ta 45 Milyon TL’lik Yol Yatırımı Tamamlandı! Maksutuşağı Grup Yolu Yenilendi

13:03 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Dusan Vlahovic, Türkçe konuştu: Şampiyon olmak istiyoruz

23:07 - SPOR

Kene sorununa kökten çözüm! Avcı keklikler doğaya salındı

22:51 - Yaşam

ABD-İran ateşkes konusunda uzlaştı

19:20 - Dünya

Şahinbey’den çiftçilere 53 milyon fide desteği

19:18 - GÜNDEM

PSG ile Aston Villa, UEFA Süper Kupa için sahaya çıkıyor!

18:57 - SPOR