Şehit Taner Cinpolat Sosyal Tesisi’ne gelen kursiyerler, aldıkları eğitimler sayesinde hem yenibeceriler kazandı hem de ortaya çıkardıkları el emeği göz nuru eserlerle adeta hünerlerini sergiledi.Dantel işlemelerden yatak örtülerine, dekoratif yastıklardan masa örtülerine kadar birçok ürün, zariftasarımlarıyla göz kamaştırdı.
KURSİYERLERİMİZ AİLE BÜTÇELERİNE KATKI SAĞLIYOR
Kursiyerlerin yıl boyunca büyük emek vererek hazırladıkları ürünlerin sergilendiğiniifade eden Hatice Özkan, “Bu yıl kursumuz Ekim ayında başladı. Öncemakinelerimizi tanıttık. Daha sonra makinelerle birlikte neler yapabileceğimizikursiyerlerimize anlattık. Kursiyerlerimiz sandıkta bulunan ürünlerini ve kumaşlarınıdeğerlendirdiler. Bu şekilde kursumuzu ilerlettik. Yaptığımız bu kursla birlikteöğrencilerimiz hem kendi ürünlerini yaptılar, daha sonra aldıkları siparişlereüretmeye başladılar. Yaptıkları ürünlerle aile bütçesine katkıda bulundular. Budönem içinde yaptığımız bütün ürünleri kursiyerlerimiz sipariş üzerine hazırladı”dedi.
Yıl boyunca eğitmenlerden öğrendikleri dikiş, nakış ve el becerileriyle yaptıklarıürünleri sergilemenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirten kursiyerlerdesteklerinden dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkürettiler.