USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Terörsüz Türkiye Komisyonu 18 Kasım'da toplanacak

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında toplanacak Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu toplantısında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın sunum yapacak.

Terörsüz Türkiye Komisyonu 18 Kasım'da toplanacak
13-11-2025 17:15
13-11-2025 17:16

Terörden arındırılmış Türkiye hedefiyle kritik adımlar atılıyor...

Bu hedef doğrultusunda gerçekleştirilen Terörsüz Türkiye süreci, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bünyesinde kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu ile devam ediyor. 

KOMİSYON 17'NCİ KEZ TOPLANIYOR 

Bu kapsamda Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu 18 Kasım Salı günü 17'nci kez toplanacak

Meclis Başkanlığından yapılan açıklamada, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu'nun, 18 Kasım Salı günü saat 15.00'te TBMM Başkanı Kurtulmuş başkanlığında TBMM Tören Salonu'nda toplanacağı bildirildi.

BAKANLAR SUNUM YAPACAK 

Komisyon'un 17. toplantısında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın'ın sunum yapacağı belirtildi.

TARİHİ KOMİSYON

Tarihi komisyon bugüne kadar 16 kez toplandı.

Bu toplantılarda şehit yakınları ve gaziler, baro başkanları, eski Meclis başkanları dinlendi.

İş dünyası ve sendikalar, akademisyen, kadın ve genç sivil toplum kuruluşları komisyonda sürece ilişkin önerilerini gündeme getirdi.

HAKAN FİDAN VE YILMAZ TUNÇ SUNUM YAPMIŞTI 

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Yılmaz Tunç, komisyonun 16'ncı toplantısında sunum yaptı. 

Komisyonda tüm dinlemelerin tamamlanmasının ardından siyasi partilerin önerileri gündeme gelecek.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER