Ana içeriğe geç

Haber Yenisöz: Gaziantep, Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, gündem, spor, ekonomi, yerel gelişmeler ve köşe yazıları.

Mansur Yavaş, DEM Parti'nin tepkisi sonrası geri adım attı

Saraçhane'deki konuşmasında Nevruz kutlamalarında pamuk şeker dağıtılmasıyla ilgili DEM Partilileri kızdıran açıklamalarda bulunan Mansur Yavaş, söylediği ifadelerin yanlış anlaşıldığı belirterek "Kürtler başımızın tacıdır" dedi.

Mansur Yavaş, DEM Parti'nin tepkisi sonrası geri adım attı

Geçtiğimiz gün Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasına tepki göstermek için Saraçhane'de düzenlenen mitinge katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, DEM Parti ile CHP arasında kriz çıkardı.

"PAÇAVRA BAYRAKLAR SALLANIRKEN PAMUK ŞEKER VERİLİYOR"

Şırnak'taki Nevruz kutlamalarına gönderme yapan Yavaş konuşmasında, "Dün Doğu'da bir yerde bana göre paçavra olan bayraklar sallanırken, o mitinge gidenlere polisler pamuk şekeri verirken buradaki müdahaleyi doğru bulmuyorum. Emniyet güçlerinden buradaki gençlere de pamuk şekeri ikram etmelerini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle