Ana içeriğe geç

Haber Yenisöz: Gaziantep, Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, gündem, spor, ekonomi, yerel gelişmeler ve köşe yazıları.

Mersin'de Kaçak Makaron, Tütün ve Sahte İçki Operasyonu

Mersin'de jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda kaçak makaron, tütün ve sahte içki ele geçirildi. Operasyonda yakalanan şüpheli gözaltına alındı.

Mersin'de Kaçak Makaron, Tütün ve Sahte İçki Operasyonu

Mersin'de jandarma ekipleri tarafından Mezitli ilçesinde düzenlenen operasyonda kaçak makaron, tütün ve sahte içki ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir şahsın kaçak makaronları piyasaya süreceği bilgisini alarak harekete geçti. Operasyon sonucunda şüpheli yakalandı ve gözaltına alındı. Yapılan aramada, 27 bin 250 adet dolu makaron, 29 kilo 700 gram kıyılmış tütün, 215 litre sahte içki ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Yakalanan şüpheli jandarmaya götürüldü.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle